top of page

5 IDEJAS DARBA APMEKLĒJUMA UZLABOŠANAI ZVANU CENTRĀ

Updated: Oct 26, 2022

Teju katrs komandas vadītājs ir saskāries ar darbinieku neierašanos darbā un ar to saistītajām problēmām - jo īpaši zvanu centros. Ja arī Tu vēlies, lai pirmdienu un piektdienu rītos galdu rindas jūsu zvanu centrā nav tukšākas, kā citās nedēļas dienās, ieskaties zemāk - Call Structure Zvanu Centrs dalās ar 5 idejām darba apmeklējuma uzlabošanai!


1. Skaidra apmeklējuma politika


Lai izpildītu kvalitātes prasības, darbiniekam jāsaprot, kas tieši no viņa tiek sagaidīts. Cik bieži pieļaujami kavējumi, kad un kurš par tiem jāinformē, "atpakaļ darbā" pārrunas, rīcības plāns regulāru kavējumu gadījumā - katrā zvanu centrā šos procesus ne tikai jāizveido, bet arī jārūpējas par to kvalitatīvu ieviešanu un uzturēšanu.


2. Iesaisti apmeklējumu motivācijās


Ja diviem darbiniekiem rezultāts ir identisks, taču viens regulāri kavējis darba dienas sākumu vai nav ieradies, apbalvo to, kurš ne tikai uzrādījis labāko rezultātu, bet arī rīkojies atbilstoši uzņēmuma morālei. Ievies motivāciju - "brīvdienas kupons" telepārdošanas ekspertiem ar 100% apmeklējumu kvartāla, pusgada, gada griezumā.


3. Fokusējies uz darbinieku labsajūtu


Apzinies un noskaidro patiesos iemeslus kavējumiem - regulāri veic darbinieku apmierinātības aptaujas un nekad neatstāj kavējumu bez ievērības. Zvanu centra operatoram jāredz, ka viņa laicīga ierašanās un apmeklējums ir Tava prioritāte.


4. Izglīto savu komandu


Parādi, kā viņu darbs ietekmē citus procesus uzņēmumā. Pastāsti, kādēļ katrs komandas biedrs ir neaizstājams, kāpēc tas ir svarīgi ne tikai Tev, bet arī kolēģiem un katram individuāli. Iesaisti telepārdošanas aģentus ar apmeklējumu saistītos procesos, dodot iespēju uzņemties jaunu atbildību un izprast cēloņus un sekas.


5. Esi konsekvents


Lai arī kādus procesu uzlabojumus vai jauninājumus Tu vēlētos ieviest savā telepārdošanas komandā, atslēga ir to aktīva ievērošana un regulāra komunikācija. Ja esat par kaut ko vienojušies, nepieļauj izņēmumus - tikai rīkojoties atbilstoši ieviestajiem standartiem, kopā sasniegsiet vēlamos rezultātus. Vadi savu pārdošanas komandu ar piemēru!


© Call Structure zvanu centrs

+371 66016292



bottom of page