top of page

5 SOĻI TUVĀK KLIENTU APMIERINĀTĪBAI

Updated: Nov 29, 2022

Klientu apmierinātība ir rādītājs, ko mēra un cenšas uzlabot teju katrs uzņēmums. Call Structure Zvanu Centrs piedāvā 5 soļus uz Jūsu klientu sirdīm!


1) Nodrošini klientu apkalpošanas speciālistus (KAS) ar zināšanām, kas nepieciešamas, lai viņi spētu būt noderīgi un patīkami Jūsu klientiem.


2) Ja Jūs prioritāri sagaidāt, ka KAS izrādīs laipnību un augsta līmeņa empātiju pret klientu, jāņem vērā, ka AHT (average handling time) nevar būt rādītājs, pēc kura to vērtēt.


3) KAS nepieciešama ērta un ātra pieeja klienta datiem (iepriekšējais kontakts, noskaņojums iepriekšējā zvanā, klienta preferences). Lai sniegtu klientam izcilu pieredzi, KAS jāpazīst klients. Tikai tad iespējams sniegt klientam draudzīgu, empātisku un vajadzībām pielāgotu apkalpošanu.


4) Svarīgi, lai CRM sistēmas ir ērtas un tajās varētu orientēties teju intutīvi. Ja KAS burtiski jācīnās ar vairākiem darba logiem un neparocīgu interfeisu, tas notiks uz klienta pieredzes rēķina, kas, nenoliedzami, būs "dārgs" prieks Jūsu biznesam.


5) Citējot Ričardu Brensonu:"Happy staff are proud staff, and proud staff deliver excellent customer service, which drives business success.” Ieguldījumi savu darbinieku apmierinātībā ir lieliska investīcija klientu apmierinātībā.


© Call Structure zvanu centrs

+371 66016292

bottom of page