top of page

CIK ILGĀ LAIKĀ IESPĒJAMS VEIKT 1000 KONTAKTU APZVANU?

Updated: Oct 26, 2022

Zvanu centra uzdevums ir atvieglot Jūsu biznesa operācijas, palielinot resursus Jums nepieciešamajā kapacitātē un termiņā.


Tā kā 1000 kontaktu apzvanu iespējams veikt kā vienā dienā, tā mēnesī, Jums jāizvērtē:


1)Kampaņas steidzamība un svarīgums - pirms sadarbības uzsākšanas noteikti dariet zināmas savas ekspektācijas un vajadzības


2)Zvanu veikšanas veids - Jums noteikti no zvanu centra ārpakalpojuma sniedzēja jānoskaidro, kā notiks apzvans - zvanot manuāli, numuru pēc numura, izmantojot semi-automātisko vai automātisko apzvanu (predictive dialer)? Manuāli produktivitāte būs zemākā, semi-automātiski vidējā, automātiski - visaugstākā.


3)Apzvans vai sazvans - ja mērķis ir sazvanīt klientu, būs nepieciešami līdz 3 mēģinājumiem, lai pieņemtu, ka klienti, kas nepacēla klausuli, nav sazvanāmi un sasniegts pilns kampaņas potenciāls. Bet, ja nepieciešams apzvans - zems responsivitātes rādītājs tikai paātrinās apzvanu.


4)Ekskluzīvi vai “shared” aģenti - ja vēlaties, lai ar Jūsu projektu strādājošie aģenti paliek nemainīgi un nedala uzmanību, darbojoties citās kampaņās, apzvans ierobežota cilvēkresursa dēļ notiks lēnāk un izmaksās vairāk. Ja tas nav svarīgi, ZCĀ piesaistīs visu nepieciešamo resursu projekta realizēšanai pat izacinošākajā termiņā.


© Call Structure zvanu centrs

+371 66016292

bottom of page