top of page

E-VEIKALS -> IMPULSS -> PRECE -> GROZS -> IMPULSS -> EXIT

Updated: Oct 26, 2022

Nepabeigti grozi ir e-veikala ikdiena - kā pārdevējiem, tā klientiem.


Par daudz soļu līdz apmaksai, novērsta uzmanība, šaubas pirms apmaksas veikšanas - šie ir tikai daži no iemesliem, kādēļ pirkums paliek vēlmes statusā.


Nepabeigto grozu apzvans ir pakalpojums, kas palīdz ne tikai pabeigt darījumu, bet arī palīdzēt klientam pārvarēt šaubas, atvieglot pasūtījuma procesu, noturēt uzmanību un pat veikt papildus produkta piepārdošanu, to argumentējot un prezentējot klientam baudāmā un interesantā veidā.


Pat tad, ja klients ir pārdomājis un pieņēmis lēmumu produktu neiegādāties, izprotot iemeslus un izmantojot pārdomātu, uz klienta vajadzībām veidotu argumentāciju, iespējams ne tikai klientu noturēt, pārdodot sākotnēji izvēlēto, bet arī piemeklēt citu, vajadzībām un vēlmēm atbilstošāku produktu.


Kad izaicinājuma sakne ir cilvēcīgas emocijas, to trūkums, reakcijas, šaubas vai bailes, to iespējams risināt tikai ar cilvēcīgu un dzīvu komunikāciju - Jūsu klients, nepamirkšķinot acis, izies no Jūsu mājas lapas, bet nesteigsies pārtraukt komunikāciju ar īstu cilvēku.


Izmantojot telepārdošanu kā palīgu e-komercijā, Jūs ne tikai uzlabosiet pārdošanas rezultātus, bet arī veidosiet vērtīgas attiecības un celsiet klientu lojalitāti.


© Call Structure zvanu centrs

+371 66016292

bottom of page