top of page

JŪSU KLIENTS = MŪSU KLIENTS

Updated: Nov 29, 2022

Pietāte un lojalitāte pret Jūsu klientu kā pret savu ir neapspriežama nepieciešamība, nevis pievienotā vērtība, kad runājam par sadarbību ar zvanu centra ārpakalpojumu sniedzēju.


Diemžēl, šis nav izplatītākais domāšanas modelis. Tomēr tas nav iemesls, lai Jūs to neizvirzītu kā prioritāti veiksmīgai sadarbībai.


Kāpēc?


Zvanu centra pārdošanas / apkalpošanas aģents klientam ir Jūsu uzņēmums un tā vērtības vienā personā. Pēc aģenta toņa, attieksmes un iesaistītības, klients izvērtē vairāk kā vienu Jūsu uzņēmuma darbības aspektu.


Jebkurai klienta situācijai var rast risinājumu pat tad, ja risinājums nav tāds, kā klients to vēlējies, uzsākot sarunu. Taču risinājumus aktīvi meklē un atrod tikai tie, kam patiesi rūp kā klienta, tā uzņēmuma intereses. Rūpes par Jūsu uzņēmumu un klientu nāk no lojalitātes un cieņas pret sadarbību, un iespēju pārstāvēt Jūs komunikācijā ar klientu.


Augsti pārdošanas un apkalpošanas rezultāti nerodas tad, kad pārdevējs pilda starpnieka lomu. Tie iespējami tikai tad, kad pārdevējs jūt sevi kā Jūsu komandas daļu un izjūt atbildību sasniegt augstākos iespējamos rezultātus, kļūstot par nozīmīgu daļu Jūsu veiksmes stāstā.


Mūsu Call Structure Zvanu Centrs katru dienu pārliecināmies, ka, izvēloties partneri ar līdzīgām vērtībām, šī ir iespējamā misija.


© Call Structure zvanu centrs

+371 66016292

bottom of page