top of page

NĒ - RUTĪNAI, JĀ - KOMANDAI

Updated: Oct 26, 2022

Kā pacelt savas pārdošanas komandas enerģijas līmeni, strādājot attālināti?


Call Structure Zvanu Centrs dalās ar 3 idejām, kas palīdzēs uzlabot garastāvokli, izkrāsos rutīnu un atkal satuvinās:


1)Kopīgas kafijas pauzes - ieplānojiet laiku sazvanam, lai vienkārši aprunātos ar kolēģiem pie kafijas tases. Atrodoties ofisā, šos mirkļus ar kolēģiem novērtējam mēs visi - reizēm tieši attiecības ar kolēģiem ir viens no galvenajiem motivatoriem. Kāpēc no tā atteikties, strādājot attālināti?


2)On-line ekskursijas - vai zinājāt, ka pandēmijas laikā, virtuāli iespējams kopā apmeklēt pasaulē pazīstamus muzejus? Uzaiciniet savu komandu uz kopīgu ekskursiju - jaunas pieredzes un emocijas ne tikai satuvina, bet palīdz kolēģiem vienam otru vēl labāk iepazīt. Izmēģiniet kādu no šiem - https://lnkd.in/e5M6CJP . Vatikāns, Luvra, Metropolitēna Mākslas muzejs? Viss pāris klikšķu attālumā, pie tam, bez maksas!


3)Iknedēļas treniņš - ieplānojiet laiku veselībai un labsajūtai. Kurš Jūsu komandā jogo? Kurš trenējas? Kāds no kolēģiem noteikti priecāsies par iespēju dalīties zināšanās. Tāpat, varat atrast Jūsu komandai piemērotu meditācijas veidu. Piemēram, smieklu meditācija šobrīd būtu tieši laikā, vai ne?


© Call Structure zvanu centrs info@callstructure.com +371 66016292

bottom of page