top of page

SVĒTKI, KRĀPNIEKI UN TELEFONA ZVANI

Updated: Oct 26, 2022

Gada noslēgumā mostas ne tikai Ziemassvētku gars - arī krāpnieki šajā laikā veikli izmanto cilvēku aizņemtību un ticību brīnumiem, veicot zvanus ar mērķi izkrāpt naudu vai vērtīgu informāciju.


Problēma? Klienti, kas iepriekš saskārušies ar līdzīgām situācijām vai par tādām dzirdējuši, kļūst aizdomīgāki arī sarunās ar Jums un Jūsu darbiniekiem.


Call Structure Zvanu Centrs dalās ar 5 ieteikumiem, kas palīdzēs radīt klienta uzticēšanos zvana laikā:


- Zvana sākumā skaidri stādieties priekšā - uzņēmums, zvana mērķis. Uzrunājiet klientu vārdā

- Neizvairieties no aizdomām - ja klients pastiprināti uzdod jautājumus, atbildiet uz tiem mierīgi, skaļi un skaidri. Uzslavējiet klientu par piesardzību un atbildību

- Ja klients ir uztraukts par iespējamo krāpniecisko zvanu, “uzspridziniet burbuli” - sakiet, ka Jūs zināt, ka šobrīd zvanus aktīvi veic arī krāpnieki un izskaidrojiet, kā viņus atpazīt

- Cits komunikācijas kanāls kā palīgs - ja klients joprojām nav pārliecināts, aiciniet viņu sazināties ar ienākošo zvanu līniju un pavaicāt, vai šobrīd tiek veiktas izejošo zvanu kampaņas un vai kādu no aģentiem sauc “Jānis”

- Parole - piedāvājiet klientam nosaukt ko tādu, ko krāpnieks nevarētu zināt, piemēram, pēdējā rēķina summu. Tā klients varēs pārliecināties, ka uztraukumam nav pamata!


© Call Structure zvanu centrs

+371 66016292

bottom of page