top of page

TELEPĀRDOŠANA KĀ ĀRPAKALPOJUMS - VEIKSMĪGAI BIZNESA ATTĪSTĪBAI

Updated: Oct 26, 2022

Biznesa attīstības ātrumu ietekmē vairāki faktori, taču pamatnosacījums ir spēja veiksmīgi virzīt savu produktu vai pakalpojumu pat izaicinošākajā tirgus situācijā. Nav noslēpums, ka viens no efektīvākajiem veidiem kā to paveikt, ir prasmīgi prezentēt savu piedāvājumu, izceļot klienta individuālos ieguvumus.


Lai gan interneta piedāvātās reklāmas iespējas ļauj mums izcelt konkrētus atslēgas vārdus, atlasīt mērķauditoriju un izmantot viedokļu līderu ietekmi uz viņu auditoriju, neviena no minētajām iespējām nespēj aizvietot personalizētu, individuālu komunikāciju ar katru no potenciālajiem klientiem.


Informācijas, piedāvājumu un reklāmu pārsātinātības dēļ, klienti ir iztrādājuši imunitāti pret skaļiem lozungiem un tipveida produkta prezentāciju. Pie tam, vides, sociālo tīklu un interneta reklāmas nereti pārklājas, tādējādi saņemot tikai nelielu daļu no potenciālā pircēja uzmanības. Telepārdošana dod iespēju klientu iesaistīt interesantā sarunā, kuras laikā klients ne tikai tiek informēts, bet veiksmīgi virzīts uz lēmumu par labu pirkuma izdarīšanai.


Telepārdošanas ārpakalpojums ir neaizstājams palīgs un vērtīgs resurss cīņā par Jūsu klienta nedalītu uzmanību. Kāpēc ārpakalpojums?


· Izmaksu optimizācija – jums nebūs nepieciešams algot un apmācīt papildus darba spēku, iegādāties programmatūru un aprīkojumu


· Laika efektivitāte – labākos rezultātus mēs sasniedzam darot to, kas mums izdodas vislabāk. Pārdošanas uzticēšana zvanu centra ārpakalpojumam ne tikai ietaupīs Jūsu laiku, bet arī sniegs augstāko pārdošanas rezultātu. Call Structure zvanu centrs uzrāda vidēji par 14% augstākus pārdošanas rezultātus kā citi zvanu centru ārpakalpojumi Latvijā, neupurējot komunikācijas kvalitāti un klientu uzticēšanos Jūsu uzņēmumam.


· Vērtīgi dati par klientu vēlmēm un vajadzībām – pārdošana pa telefonu dod iespēju neuzkrītoši integrēt Jūs interesējošos jautājumus un saņemt informāciju, kas ļauj pilnveidot ne tikai mārketinga stratēģiju, bet arī balstīt biznesa lēmumus uz pamatotiem datiem.


· Garantēts un paredzams rezultāts – izmantojot zvanu centru ārpakalpojumu, Jūs varat būt pārliecināts, ka pārdošanas rezultāts būs stabils un ar tendenci augt. Call Structure zvanu centra ārpakalpojums specializējas profesionālā un rezultatīvā pārdošanā – komanda tiek apmācīta efektīvākajās pārdošanas stratēģijās un pārdošanas procesā iesaistīti ne tikai telepārdošanas aģenti. Sarunas tiek regulāri monitorētas un pilnveidotas ar koučinga zvana laikā palīdzību.


· Iekļaušanās izaicinošos termiņos – reizēm, labākās idejas vai nepieciešamākās aktivitātes nav iespējams ieplānot. Telepārdošanas ārpakalpojums ir elastīgs Jūsu komandas papildinājums – uzsākt projektu iespējams teju nekavējoties!


Mērķtiecīga un personalizēta komunikācija ir efektīvas pārdošanas pamats, kam ir vairāk kā viens pozitīvs blakusefekts. Pārdošana pa telefonu jeb telepārdošana (bieži jaukta ar terminu ‘telemārketings’) ir veids, kā Jūs varat iepazīt savus klientus, vienlaicīgi šo komunikāciju monetizējot un veiksmīgi virzot savu produktu vai pakalpojumu.


© Call Structure zvanu centrs

+371 66016292

bottom of page