top of page

5 VEIDI, KĀ UZLABOT ATMOSFĒRU ZVANU CENTRĀ

Updated: Oct 26, 2022

Meklē veidus, kā uzlabot atmosfēru un celt produktivitāti savā zvanu centrā? Call Structure zvanu centrs dalās ar 5 padomiem, kas palīdzēs stiprināt veselīgu zvanu centra kultūru!


1. Sāc dienu ar jautrības mirkli


Rītam ir noteicoša loma atmosfērai un enerģijas līmenim visas dienas garumā. Ieplāno aktivitāti, kas palīdz visiem noskaņoties uz pozitīva viļņa - rīta vingrošanu, sacensības, stafeti, karaoki ar kādu leģendāru hitu. Tas neprasa lielus ieguldījumus, taču ieguvēji būs visi - uzņēmums, komanda un klienti.


2. Sadali motivāciju budžetu


Tā vietā, lai apbalvotu tikai rezultāta līderi ar vienu, vērtīgu balvu, sadali budžetu un izvirzi "nominācijas" vairākās kategorijās - Tas palīdzēs paaugstināt darbinieku iesaisti un motivāciju, pozitīvi ietekmējot rezultātus. Padomā par atzinību arī darbiniekiem ar lielāko progresu.


3. Esi klātesošs


Katru dienu atvēli laiku, lai uzklausītu savus darbiniekus. Neaprobežojies ar atgādinājumiem uzlabot rezultātus atsevišķos KPI reizi nedēļā. Palīdzi viņiem reflektēt par pašreizējo rezultātu un iespējām tā uzlabošanai. Tas ne tikai uzlabos komandas savstarpējās attiecības, bet dos vietu jaunām idejām un risinājumiem.


4. Aiciniet kolēģus no citiem departamentiem


Zvanu centru darbinieki, darba specifikas dēļ, bieži nejūtas iekļauti un saņem mazāk iespēju komunicēt ar kolēģiem no citām nodaļām. Rīkojiet karjeras pēcpusdienas - kad kāds no citas nodaļas dalās ar saviem ikdienas uzdevumiem vai dalās ar stāstu par savu karjeras izaugsmi. Tas ne tikai iedvesmos, bet liks justies komfortablāk un kā daļai no lielās komandas.


5. Deleģē sapulces


Tevi pārsteigs, cik daudz ieguvumu sniedz sapulču vadības deleģēšana saviem darbiniekiem. Izlozē zvanu centra aģentu, kam būs iespēja prezentēt komandas nedēļas rezultātus un priekšlikumus nākamajai nedēļai - tas ne tikai atstās pozitīvu iespaidu uz individuālo rezultātu, bet palielinās empātiju, paaugstinās komandas ieinteresētību un dos iespēju darbiniekiem attīstīt analītisko domāšanu un prezentācijas prasmes.


© Call Structure zvanu centrs

+371 66016292






bottom of page