top of page

Kas ir zvanu centrs - ārpakalpojums un kādēļ uzņēmumi to izvēlas?

Updated: Oct 26, 2022

Zvanu centra definīcija


Zvanu centrs ir uzņēmuma nodaļa vai uzņēmums, kurā ienākošos un izejošos tālruņa zvanus gan no jauniem, gan no esošajiem klientiem pārvalda komanda, ko veido pārdošanas speciālisti jeb aģenti, pārdošanas menedžmenta vadītāji jeb team-leaders (komandu līderi) un pārdošanas stratēģijas un klientu komunikācijas menedžments jeb vadība, kā arī pārdošanas aģentu mentori un treneri.

Zvanu centri, parasti palīdz sekojošos jautājumos:

  • Klientu atbalsts

  • Informatīvs klientu atbalsts, atbildot uz interesējošiem jautājumiem

  • Telemārketinga kampaņu realizēšana

  • Telepārdošanas kampaņu realizēšana

  • Piepārdošanas kampaņu realizēšana

  • Klientu noturēšana

  • Aptauju veikšana

  • Tirgus izpētes veikšana

Kāpēc zvanu centri ir tik pieprasīti?


Klientu prasības ir mainījušās


Mūsdienās, produkts vai pakalpojums ir otršķirīgs. Kāpēc? Klienti arvien lielāku nozīmi piešķir pirkšanas un apkalpošanas procesam, uzņēmuma komunikācijas prasmēm un kultūrai, kā arī ir kļuvuši imūni pret neprasmīgu pārdošanu.

Zvanu centri ir vērtīgi uzņēmumiem, jo ​​tie sniedz platformu, kur uzņēmumam ir iespēja uzlabot savu tēlu, atrisināt ieilgušas problēmas, stiprināt klientu lojalitāti un izveidot spēcīgu un atsaucīgu klientu bāzi.


Pazīt savu klientu vienmēr atmaksājas


Pie tam, kvalitatīvās telepārdošanas, telemārketinga vai klientu apkalpošanas sarunās gūtie dati un padziļinātais ieskats klientu vajadzībās un redzējumā, sniedz zvanu centru klientiem milzīgu priekšrocību - būt soli priekšā konkurentiem, ne tikai nostiprinot attiecības ar klientu, bet arī izmantojot gūtos datus, veidojot vai mainot savus produktus un pakalpojumus, kā arī nodrošinātu saviem klientiem labāko iespējamo pieredzi.


Zvanu centrs ir prasīgs bizness


Zvanu centrs, neatkarīgi no tā, vai tas ir iekšējais vai ārpakalpojums, ir pilns izaicinājumu. Ņemot vērā, ka tas ir cilvēku bizness, tas paredz lielas izmaksas un investīcijas, kā arī riskus, kas saistīti ar cilvēkresursu - darbinieku apmeklējums (precīzāk, tā neregularitāte), kas negatīvi ietekmē pārdošanas rezultātus, motivācijas līmenis, regulāras, specifiskas aģentu un menedžeru apmācības, izaugsmes iespēju nodrošināšana u.c..

Tieši tādēļ, uzņēmumi izvēlas savu pārdošanas un/vai apkalpošanas komandu aizstāt ar ārpakalpojuma sniegtajiem zvanu centra pakalpojumiem. Ņemot vērā, ka zvanu centru ārpakalpojumi specializējas un izcili pārzina savu "lauciņu", kā arī sniedz klientam izdevīgu izcenojumu, klients saņem ne tikai jau apmācītu un profesionālu personālu, bet arī iespēju kontrolēt izmaksas un izmantot pakalpojumu tik daudz un vai bieži, cik tas nepieciešams mērķu izpildei vai, lai iekļautos atvēlētajā budžetā.


Kāpēc izvēlēties zvanu centru Call Structure?


Zvanu centrs - ārpakalpojums ir Jūsu iespēja attīstīt savu biznesu un sasniegt izvirzītos mērķus, samazinot savus finansiālos un cilvēkresursu riskus. Call Structure zvanu centra moto ir "Mūsu zvanu centrs - Jūsu biznesa veiksmes stāstam". Mēs no sirds ticam, ka darot to, kas katram sanāk vislabāk, iespējami augstākie rezultāti un neticamākie sasniegumi! Tam noticējuši un darba augļus bauda arī mūsu klienti tādās nozarēs kā finanšu pakalpojumi, elektroenerģija, telekomunikācijas, numismātika, loģistika un citās. Kāpēc?


Mēs, Call Structure zvanu centrs:


-Uzrādām par vidēji 12% labākus pārdošanas rezultātus (darījumu skaits pret apzvanīto datu bāzi) kā citi zvanu centru ārpakalpojumu sniedzēji Latvijā

-Optimizējam datu bāzes rentabilitāti, profesionāli pārdodot jaunas preces vai pakalpojumus (UPSALES / CROSS-SALES), "nededzinot" kontaktu bāzi

- Mūsu komunikācijas standarti un pārdošanas kvalitāte samazina pēcpārdošanas klientu atbirumu, kā arī uzlabo NPS rādītājus

-Telemārketinga kampaņās uzrādām augstu lead conversion rate - līdz 50% no ģenerētajiem potenciālajiem klientiem izdara nākošo darījuma noslēgšanas soli vai konvertējas par reāliem klientiem tam paredzētajā laika intervālā

-Mūsu komunikācijas standarti efektīvi izzina, prezentē un rada īstu interesi par Jūsu produktiem / pakalpojumiem potenciālajiem klientiem

-Nodrošinām efektīvu izmaksu kontroli

-Paaugstinām produkta/pakalpojuma pieteikumu skaitu WEB, VOICE, MAIL, CHAT u.c. ienākošās komunikācijas kanālos


Tas ir tas, ko Jūs vēlaties, bet vēl neesat sadarbojušies ar zvanu centra ārpakalpojumu vai sadarbība ar līdzšinējo pakalpojumu sniedzēji nav bijusi veiksmīga? Sazinieties ar mums un uzziniet par to, kā mēs varam būt noderīgi tieši Jūsu biznesam un sniegt labāko pieredzi un rezultātus!



© Call Structure zvanu centrs info@callstructure.com +371 66016292





bottom of page