top of page
Writer's pictureCall Structure

Telemārketings - tukšas runas vai spēcīgs pārdošanas kanāls?

Updated: Oct 24, 2022

Teju katrs ir saņēmis telemārketinga zvanu, kas atgādina skrejlapiņas saturu un nerada nekādu interesi par parstāvēto uzņēmumu un tā piedāvājumu. Taču, tie, kas saņēmuši profesionālus telemārketinga zvanus, nobaudījuši daļu no amerikāņa sapņa un skaļās Volstrītas - dinamisku un aizraujošu pārdošanas sarunu, kuras laikā aģents aplipina ar entuziasmu ne tikai par pašu produktu vai pakalpojumu, bet aizrauj ar komunikāciju. Zvanu centrs Call Structure atklāj 3 trikus, ar kuru palīdzību mūsu telemārketinga eksperti sarunu padara baudāmu un efektīvu!


Patiesa ieinteresētība klientā


Jebkuras labas draudzības pamatā ir abpusēja ieinteresētība. Ņemot vērā, ka klients pērk tikai tad, ja uzticās un ciena pārdevēju, telemārketinga ekspertam ļoti īsā laikā jāspēj izveidot patiesas, draudzīgas attiecības ar klientu. Zvanu centri ne vienmēr ievēro šo likumu dažādu objektīvu (un ne tikai) apsvērumu dēļ - bail no "lieki iztērēta laika", bail "uzbāsties", bail "justies neērti". Tomēr, patiesa ieinteresētība, kas tiek izrādīta, izzinot klientu pirms piedāvājuma izteikšanas ir tas, kas sarunai veltīto laiku padara vērtīgu, dabisku un abpusēju,kā arī ērtu kā klientam, tā telemārketinga ekspertam. Protams, ar šo pieeju klienti tiek ne tikai ieinteresēti - klietni arvien biežāk kā zvana laikā, tā pēc tā, nonāks pie pozitīva lēmuma produkta vai pakalpojuma iegādē.



Klientam ir tikai tiesības un nekādu pienākumu


Un jo ātrāk jūs to sapratīsiet, jo labāks kļūs jūsu rezultāts. Uzskatīt, ka klientam ir pienākums klausīties un apbalvot Jūs ar pirkumu vai piekrišanu piedāvājumam, ir ne tikai naivi, bet arī nedaudz bezkaunīgi. Vienīgais ar mērķi zvana laikā ir telemārketinga eksperts - klientam mērķa nav. Tikko kā apzināsieties iespējas, ko paver šī apziņa, jūs sarunu vadīsiet daudz efeketīvāk, mērķtiecīgāk un dinamiskāk, kā jebkad iepriekš. Klients nav jums parādā "Jā!" vārdu - ta ir privilēģija, kuras iespējamību ietekmē tikai un vienīgi jūsu performance telemārketinga sarunā.



Ticība produktam


Klients tic Jūs produktam vai pakalpojumam tikai uz pusi tik daudz, cik jūs paši. Tas, savukārt, nozīmē, ka, ja vēlaties, lai klients par produktu vai pakalpojumu ir 100% pārliecināts, jums pašiem jābūt par to stāvā sajūsmā. Kāpēc lai klients jau zvana laikā piekristu kam tādam, par ko jums pašiem būtu jāpadomā? Ticība produktam, pakalpojumam, uzņēmumam ko pārstāvat jābūt stabilam pamatam jebkurai jūsu telemārketinga sarunai - tikai tad jums līdz galam noticēs arī pats klients.



Ja vēlaties iemācīties padarīt telemārketinga zvanus produktīvus, vai Jums nepieciešama zvanu centra ārpakalpojuma palīdzība, zvanu centrs Call Structure ir pareizā izvēle. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā mēs varam palīzēt tapt jūsu veiksmes stāstam.


© Call Structure zvanu centrs info@callstructure.com +371 66016292






Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page